Cowboys & Indianen

Yihaa! Op naar het Wilde Westen! Alle cowboys en indianen verzamelen, de sheriff heeft jullie hulp nodig. Speel samen alle spellen en verdien zo het gestolen geld weer terug. Dus zadel de paarden, span de bogen en maak je klaar voor dit stoere themafeest.

HET VERHAAL

Howdy cowboys en indianen. Mijn naam is Sheriff ……… (jouw naam). Fantastisch dat jullie naar ons stadje zijn gekomen om mij te helpen. Hier in het Wilde Westen gebeurt er altijd wel iets en zojuist is de bank beroofd. Al het geld is gestolen! Om dit zo snel mogelijk weer terug te krijgen moeten we samenwerken. We gaan allerlei opdrachten doen, opdrachten die alleen √©chte cowboys en indianen kunnen. Doen jullie een opdracht goed? Dan krijgen we een geldzakje terug die we weer in de kluis kunnen doen. Dus zadel de paarden, zet je cowboyhoed en indianentooi recht en maak jullie klaar voor de 1e opdracht!

Het cowboys & indianenfeest gaat bijna beginnen! In deze themakist zit alles wat je maar nodig hebt voor een geslaagd cowboys & indianenfeest; er zit een volledige tafelaankleding inclusief borden, bekers en bestek in de kist, slingers, ballonnen, swirls en andere leuke decoratiespullen en bij dit themafeest hoort natuurlijk ook een echte tipi! Verder zijn er ook 2 opblaasbare cactussen om het geheel helemaal af te maken, de benodigde spelmaterialen, knutselmaterialen en full-color diploma’s voor alle kinderen. In het draaiboek worden alle spelelementen voor een geslaagd feest beschreven. Lees het draaiboek voor aanvang van het feest daarom goed door.

Bij de beschrijving van de spellen is rekening gehouden met het weer; mocht een beschreven buitenspel niet mogelijk zijn dan staat er altijd een alternatief binnenspel bij vermeld. De spellen hoeven niet persé in de volgorde zoals beschreven in het draaiboek gespeeld te worden. Ook is het natuurlijk mogelijk om meer of minder spellen te doen, als de kinderen aan het eind maar wel 8 geldzakjes hebben gekregen.

Doel van het feest: er is geld bij de bank gestolen! Alle cowboys en indianen helpen de sheriff om de 8 gestolen geldzakjes terug te krijgen. Door het spelen van de spellen kunnen de geldzakjes terugverdiend worden. Na elk spel stop je het geldzakje weer terug in de kluis. Wanneer alle zakjes verzameld zijn wordt de kluis gesloten en heeft iedereen een echt Hulp sheriff diploma verdiend.