Voetbal thema

Droomt jouw kind er ook van om de volgende Messi of Robben te worden? Dan is het voetbalfeest via Feestkoters het feest voor jouw kind. De kinderen zijn verkleed in originele voetbaltenues en spelen de leukste voetbalspellen!

HET VERHAAL

Het is tijd voor het voetbaltoernooi!!!

De spelers van Bayern München en FC Barcelona zijn aangekomen in de stad Soccermania waar dit jaar de Champions League finale wordt gehouden, zij gaan strijden om de ‘ Cup met de grote oren’! Wordt het dit jaar Bayern München of FC Barcelona? Voor het begin van de finale willen de spelers allemaal de beker, die altijd aan het begin van de spelerstunnel staat even aanraken (dat brengt namelijk geluk). Maar oh nee!! Er is paniek! De beker staat er niet!! Coach Louis van Baal heeft de beker verstopt. Het is zijn team namelijk alweer niet gelukt om zich te plaatsen voor de Champions League finale. En als zijn team de Cup niet kan winnen, dan mag geen enkel team dit…

Is de finale nog te redden? Probeer door de spellen te winnen met je team blauwe kaarten te verzamelen en wie weet vinden jullie de beker terug.

Tip: Geef de keepers van de teams de bijgeleverde kaartenzak. Zij verzamelen de blauwe kaarten gedurende het feest. En moeten er voor zorgen dat ze het team de blauwe kaarten niet verliest.

Een voetbalfeest is bij uitstek een feest dat buiten gevierd kan worden, maar slecht weer mag de pret niet drukken. Daarom staan er in het draaiboek ook voldoende spellen om binnen een geslaagd voetbalfeest te vieren.

In het draaiboek kun je aan de hand van de iconen achter het spel zien of het spel voor binnen of buiten geschikt is. Is een spel alleen voor buiten geschikt dan staat onder dit spel een alternatief binnen spel.

De spellen hoeven niet perse in de volgorde zoals beschreven in het draaiboek gespeeld te worden. Als het feest buiten gevierd wordt maar binnen spellen meer aanspreken dan is het natuurlijk geen enkel probleem om deze spellen ook te spelen. Je kunt spellen wisselen, als je er maar rekening mee houdt dat er 8 spellen gespeeld worden i.v.m. het aantal te winnen blauwe kaarten. Mocht je 8 spellen toch te veel vinden, deel dan bij 1 of meerdere spellen twee blauwe kaarten uit.

Heb je een grasveld/sportveld in de buurt dan kun je het feest natuurlijk ook daar vieren. Bij Feestkoters hebben we voor het vervoeren van alle spullen een handige bolderkar.