Category

thema

Bekijk de themas van Feestkoters

feestkoters science thema

Science thema

Ontdekken, experimenteren en wonderbaarlijke proefjes doen in jouw eigen laboratorium? Dat kan! Trek maar snel je labjas aan, zet je veiligheidsbril op en ga aan de slag als een echte wetenschapper. Help de Warrige Wetenschapper met het weer compleet maken van het Elementenbord en zo de code van zijn wetenschapperskoffertje terug te vinden.

Cowboys & Indianen thema

Yihaa! Op naar het Wilde Westen! Alle cowboys en indianen verzamelen, de sheriff heeft jullie hulp nodig. Speel samen alle spellen en verdien zo het gestolen geld weer terug. Dus zadel de paarden, span de bogen en maak je klaar voor dit stoere themafeest.

Superhelden thema

Batman, Spiderman en Superman hang jullie pak maar in de kast. Het is tijd voor de echte superhelden! Met een superheldenfeest van Feestkoters gaat iedereen als een echte held naar huis.

Piraten thema

SCHIP AHOY! Daar komen de Piraten van Feestkoters! Waan je volledig in de piratenwereld, waarbij je op zoek gaat naar de schat. Om de gevonden schat te kunnen aanschouwen moet je eerst 7 sleutels verdienen. Dus: ga op rooftocht, laat zien dat je het beste bommen kunt gooien en pas op voor de haaien!
Feestkoters piraten themakist
Feestkoters prinsessen themakist

Prinsessen thema

Elk meisje kan een prinses worden, ook de meisjes van wie de ouders geen koning en koningin zijn. Je hoeft alleen maar de prins op het witte paard te vinden. Het is Assepoester toch ook gelukt. Tijdens het prinsessenfeest doen de prinsessen speciale prinsessenspellen om zo de prins op het witte paard te vinden.

Heksen thema

Tover je huis om tot een griezelig heksenhuis, de kinderen tot kleine hekjes en jezelf tot opperheks; het heksenfeest kan beginnen! Samen met de kinderen beleef je een waar heksenavontuur met allerlei leuke heksenspellen.
Feestkoters heksen themakist
Feestkoters voetbal themakist

Voetbal thema

Droomt jouw kind er ook van om de volgende Messi of Robben te worden? Dan is het voetbalfeest via Feestkoters het feest voor jouw kind. De kinderen zijn verkleed in originele voetbaltenues en spelen de leukste voetbalspellen!